Pumppulohja Oy
Puhelin 020-741 7229
Kuluttajaneuvonta 0600 303 333
(1,26€/min)  ma - pe klo 14.00-15.30

infopumppulohja.fi
Suomeksi på Sverige In English
Extranet
TALOUDET, TEOLLISUUS JA KUNNAT - RATKAISUJA PUMPPAUKSEEN, VARASTOINTIIN JA VEDENLAATUUN
 
Etusivu
LVI
Pumput ja säiliöt
WatMan-
suodattimet
Teollisuus
Kuvapankki
Yhteystiedot
Verkkokauppa
 
 
PUMPPULOHJA.COM - tutustu uuteen sivustoomme!
Ajankohtaista
Yritys
   Historia
   Rekrytointi
   Yhteystiedot
Hyväntekeväisyys
Hinnasto
Huolto
Edustamamme tuotemerkit
Käyttöohjeet
Palaute / Tarjouspyyntö
Reklamaatio
WatMan-projektit
Gävle Tryckkärl och Vatten Ab
Timanttiturva rekisteröinti

Pyydä pumpputarjous
 

Pumppulohja, painesäiliöiden ja pumppujen valmistaja

Ajankohtaista

Watman Engineering Ltd Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu - 27.6.2016

Watman Engineering Ltd Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.7.2016

Oy Pumppulohja Ab on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista painesäiliöiden ja pumppujen valmistajista. Kaiken kattavien pumppausratkaisujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset jatkojalostetut tuotteet, kuten pumppukoneikot vesihuoltoon ja teollisuuteen sekä toisille laitevalmistajille.

Vakiotuotteiden lisäksi erikoisosaamisemme painottuu asiakasräätälöityjen painesäiliöiden, putkilämmönvaihtimien sekä suodatinsäiliöiden suunnitteluun ja valmistukseen. Lisäksi teemme valmiiksi kokoonpantuja ja testattuja laitekokonaisuuksia asiakkaan toivomusten mukaan. Materiaaleina käytämme hiiliteräksen ohella ruostumatonta ja haponkestävää terästä.

Toimimme ISO 9001 laatujärjestelmän sekä ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaan. Laatujärjestelmämme on sertifioitu EN ISO 3834-2:n mukaan.

Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Isku, Isku-Jet, Pyke, Uppo-Pyke, Saukko ja Virko sekä edustamme mm. Pumpex, Speck, Ebara, Rovatti, Subteck, Pedrollo ja Saer pumppuja.

Toimimme usealla paikkakunnalla ja konsernimme palveluksessa työskentelee n. 75 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 10 milj. euroa. Kotimaan myynnin lisäksi viemme EU-alueelle ja sen ulkopuolelle.

Laite- ja ratkaisumyynnin lisäksi toimimme läheisessä yhteistyössä tytäryhtiömme, Oy Wat Man Ab Vedenkäsittelyn kanssa. He suunnittelevat ja toimittavat teollisuuden ja kuntien puhdasvesilaitteita, teollisuuden kierrätys- ja puhdistusjärjestelmiä sekä suodatinlaitteistoja. Omassa vesilaboratoriossa tehtyjen analyysien perusteella he räätälöivät vedensuodatusratkaisut myös yksityistalouksille.

Pumppulohja-konsernin juuret ulottuvat aina vuoteen 1942, joten voimme tarjota yli 65 vuoden kokemuksen asiakkaidemme vedenkäsittelyyn liittyvien tarpeiden ratkaisussa. Olemme luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

 
 
 
 
 
© Oy Pumppulohja Ab 2018